Porcheret æg…lavet med “gamle” æg Når vi får pariserbøf herhjemme, så får vi ikke en rå æggeblomme over, men vi får et kogt æg til. Læs mere Porcheret æg…lavet med “gamle” æg
Græske nacchos Fingemad er hyggemad, og hvem siger, at man ikke kan hygge på en ganske almindelig tirsdag. Læs mere Græske nacchos
Påskecheesecake Jeg elsker cheesecake i alle afskygninger og denne påske variant er virkelig ikke til at kimse af. Læs mere Påskecheesecake
Kyllingetrekanter Jeg har forsøgt mig med et sundere alternativ til tarteletter. Resultatet blev disse kyllingetrekanter. Læs mere Kyllingetrekanter
Lemoncurd pie – påskekage Som afslutning på en lækker påskemiddag havde jeg lavet den dejlige friske påskekage. Læs mere Lemoncurd pie – påskekage
Sara bernhardt inspireret kage Chokolade er et hit her i huset, så denne kage faldt i god jord hos hele familien. Læs mere Sara bernhardt inspireret kage
Müsli med varme Müsli, hjemmelavet smager bare meget bedre, og så ved man hvad der er i. Læs mere Müsli med varme
Fuglereder – pufæg kært barn har mange navne. Hvordan imponerer man familien? Man laver seje morgenæg. Læs mere Fuglereder – pufæg kært barn har mange navne.
Omelet med asparges og rødløg Asparges, findes der noget bedre? Og pssst, de er atter til at få fingrene i uden at man skal betale en formue. Læs mere Omelet med asparges og rødløg