
Måned: december 2016
Jule-pulled-pork

Julen varer lige til påske. Det passer måske ikke helt, men derfor kan man godt spise juleinspireret mad.
Julekage
Så længe jeg kan huske, har vi altid fået julekage den 24. december.
Halve æbler med ribsgele
Flødekarameller med salt

Hvis man lige står og mangler en ekstra julegave eller lidt ekstra slik i slikskålen, så er disse hjemmelavede flødekarameller med salt et godt bud.
Lyserøde kys

Min mindste datter er en sukkergris. Behøver jeg fortælle, at hun elsker disse kys.
Fyldte juleboller

Ingen jul uden fyldte juleboller. Her i huset har vi mange traditioner, og disse juleboller er en af dem.
Æbleskiver
Hvid gløgg med romfløde

Et år serverede jeg hvid gløgg til min datters fødselsdag. Gæsterne var begejstrede, så nu laver jeg det hvert år i december.
Lyse pebernødder



