Måned: august 2016
Cremet boller i selleri
De gamle danske retter ser desværre ud til at gå i glemmebogen. Jeg prøver at holde fast i de gamle retter, dog ender jeg tit med at ændre dem lidt.
Øllebrødsboller
Ind imellem smider vi alt for meget mad ud, det har vi prøvet at lave om på. Undgå madspild har været temaet i denne weekend.
Gigant bøf
Denne opskrift har jeg med fra min barndom, så opskriften er ikke min, men den er min mors.
Kylling i fad…for dummies
Det sker meget sjældent, at det ikke er mig som står for madlavningen her i huset. Men ind imellem vover min mand sig alligevel ud i køkkenet (når jeg kommer sent hjem). Han laver næsten altid samme ret, nemlig kylling i fad (for dummies).
One pot pasta mediterranean style
Nogle dage skal aftensmaden bare være nem, især hvis man kommer sent hjem fra arbejde, og maden helst skal stå på bordet inden kl 18:00. Så er one pot pasta altså redningen. Det tager ingen tid at lave, og det smager fantastisk, og bedst af alt, så kan smagen og ingredienserne varieres efter humør.
Kartoffelpakker på grillen
De lover godt vejr igen. Og godt vejr betyder for os, at grillen bliver tændt. Jeg laver af og til disse kartoffelpakker på grillen, de er super nemme og smager fantastisk.
Citronfrikadeller er også et hit hos kræsne børn
Mine børn spiser ikke med glæde, alt hvad jeg serverer. Jeg skal også høre på højlydt brok og se på sure miner ind imellem. Men citronfrikadeller, det spiser alle mine fire unger med glæde.
Mirza ghasemi, lækker dip.
Jeg må indrømme, at jeg er lidt mat i sokkerne i dag. I går var vi til en noget våd gadefest. Jeg har altid lyst til chips og dip dagen derpå, men i dag valgte jeg en sund udgave.