Kylling i fad…for dummies

IMG_20160825_180045

Det sker meget sjældent, at det ikke er mig som står for madlavningen her i huset. Men ind imellem vover min mand sig alligevel ud i køkkenet (når jeg kommer sent hjem). Han laver næsten altid samme ret, nemlig kylling i fad (for dummies).

Denne ret er simpelthen så nem og hurtig at lave, så selv ungerne med succes ville kunne lave den. Så nu er der bare ingen undskyldning for ikke at lave mad.

Min mand har brugt til 6 mand:

  • 800 g kyllinge inderfilet
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1/2 l fløde
  • 1 bøtte fetaost (gerne light)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • (Man kan tilsætte et fed presset hvidløg)

Kyllingen kommes i et fad. Tomaterne hældes over. Salt og peber drysses over. Fløden hældes over og til sidst hældes fetaen over. Ind i en for varmet ovn ved 200 grader i Ca 45 minutter.

Hvor nemt er det lige. Intet kan gå galt. Sovsen bliver lidt tynd, men som min mindste datter siger:”så bruger man bare en ske”

I dag har familien fået pasta til, men både ris og kartofler kan også bruges. Jeg har ikke fået pasta, men squash skåret på min spiralli lurch.

Sense fordelingen for mit måltid:

  • Hf1 og 2: squash, ærter og tomat
  • Hf3: kylling og fetaost
  • Fedt: fløde

3 meninger om “Kylling i fad…for dummies”

  1. Den er super god den ret. Her hjemme er det mig der sjældent laver mad, men denne ret er vi ret vilde med jeg tilsætter tit lidt frisk chili og peberfrugter og champignon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *