Tortillas med crunch

20240418_174020

Vi elsker alt mad, hvor man kan fylde eget fyld i eller på.

Det der med selv at komme grønt i eller på sin mad er en succes herhjemme, og ungerne elsker tortillas. Til gengæld er de ikke vilde med at kødsovsen løber ud af tortillaen. Det tænkte jeg måtte kunne laves anderledes.

Jeg har derfor lavet de her tortillas med crunch på. De fungerer næsten som en tacco, bare uden at smuldre ved første bid.

20240418_173726

Du skal til 16 tortillas bruge:

  • 16 af de små tortillas
  • 1 pose nacchos, jeg brugte dem med ost.
  • 900 g hakket kyllingekød
  • 1 brev tacco krydderi
  • 1/2 glas salsa

Kom kødet, tacco krydderi og salsaen i en skål og bland det.

Kom en spsk kød på hver af de små tortillas, smør kødet ud med en kniv.

Knus dine nacchos.  Jeg lavede et lille hul i posen foroven og så fik posen nogle slag med kagerullen. Kom de knuste nacchos i en dyb tallerken.

20240418_163207

Tænd ovnen for 200 grader varmluft.

Kom nu dine tortillas med kødsiden ned i de knuste nacchos og tryk let. Læg tortillaen med crunch siden op ad på en bageplade.

20240418_164100

Bag dem i ovnen i 15-20 minutter. Hold øje med dem undervejs.

20240418_173756

Jeg serverede grønt til som jeg ville have gjort til normale tortillas.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *