Proteinsnegle med bernaisesovs

20240609_151212

Mad til de travle dage, hvor maden skal kunne indtages på sportspladsen.

Fodbold – mit mareridt i sommerhalvåret. Der er nærmest kamp to gange om ugen, og det passer altid med, at det er lige til spisetid. Man lærer at være kreativ.

Denne gang blev det til pizzasnegle. Jeg lavede en stor portion. Det gav omkring 20 vil jeg tro.

Til dejen skal du bruge:

  • 2 dl vand
  • 50 g gær
  • 700 g skyr natural
  • 2 tsk salt
  • Ca 900 g mel

Rør gæren ud I vandet, tilsæt skyren og bland godt. Kom mel i lidt af gangen, tilsæt salt. Ælt dejen godt. Den skal være blød og stadig lidt klistret. Stil den til hævning et par timer.

Jeg lavede med 2 slags fyld:

  • Et glas bernaisesovs (fra Rema 410 g)
  • 1 pakke kalkun spegepølse klippet i små stykker
  • 1 kogt broccoli
  • 1 pakke kyllingepålæg klippet i tern
  • 200 g mozerella
  • 150 g cheddar

Jeg delte dejen i 2 kugler.

Rullede hver kugle til en firkant, ca 0,5 cm tyk. Jeg kom et halvt glas sovs på hver firkant. Jeg delte broccolien i meget små stykker og kom en halv på hver firkant, fordelt over hele firkanten. På den ene firkant kom jeg min spegepølse og mozerella.  På den anden min kylling og cheddar. Jeg rullede dem til to pølser og skar dem ud i ca 3 cm tykke stykker. Kom dem på en bageplade med bagepapir og bagte dem i ca 17 minutter ved 200 grader varmluft.

20240609_153251

De bliver lunet inden vi tager til fodboldkamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *