Vi elsker at grille og vi elsker ost og bacon, så hvad er bedre end at kombinere de tre ting.
Mange gange når man griller, så bliver det til det samme, nemlig pølser og kartoffelsalat. Jeg har de sidste par grillsæsoner eksperimenteret med andre ting på grillen. En af de ting som bare er en succes herhjemme er disse små krydrede grillbøffer med smeltet ost.
Du skal bruge:
- 500 g oksekød
- 2 tsk hvidløgspulver
- 1 tsk krydderier efter eget valg
- 1 tsk peber
- Et drys salt
- 2 spsk mel
- 1 æg
- 1.5 pakke bacon
- 1 bøtte mini mozerella
- Barbequesovs
Jeg bruger denne grillkrydderi til mine bøffer. Den indeholder sennepsfrø.
Jeg starter med at komme alle krydderier, æg og mel i farsen. Jeg blander den godt med fingrene. Herefter laver jeg små flade bøffer hvori jeg kommer mine mozerella kugler.
Jeg pakker mozerellaen ind i fars og laver små boller.
Herefter deler jeg bacon i halve skiver. Jeg vikler to halve skiver om hver fars bolle. Jeg fæstner bacon med en tandstikker.
Nu skal bollerne smøres med Barbequesovs. Jeg bruger en med hvidløg.
Nu skal de på grillen. Jeg bruger en grillbakke/foliebakke. Jeg laver små huller i bakken for at undgå, at de koger i fedtet.
De skal vendes undervejs.
De smager super godt, og jeg får altid lavet for lidt.