Fuglereder – pufæg kært barn har mange navne.

IMG_20170410_091423_435

Hvordan imponerer man familien? Man laver seje morgenæg.

Til 2 fuglereder skal du bruge:

  • 2 æg
  • 3 skiver bacon
  • Lidt peber
  • Purløg

Start med at tænde for ovnen på 200 grader. Steg bacon sprødt på en panfe, køl det af. Del æggene, hviderne i en skål, æggeblommerne i hver deres kop. Pisk hviderne helt stive. Kom lidt friskkværnet peber i. Klip purløg i hviderne. Knus bacon og kom det i. Rør rundt. Kom bagepapir på en bageplade. Lav 2 “bjerge” med hviderne. Lav en fordybning i massen med en ske.

20170410_084550

Kom pladen i ovnen i Ca 12 minutter. Tag æggene ud af ovnen. Kom en blomme i hver fordybning. Stil pladen i ovnen igen i Ca 5-7 minutter alt efter blommernes størrelse.

20170410_090753

Sensefordelingen på min tallerken :

  • Hf1 og 2: asparges og tomat
  • Hf3: æg og bacon
  • Hf4: rugbrød
  • Fedt: ost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *