Hvordan imponerer man familien? Man laver seje morgenæg.
Til 2 fuglereder skal du bruge:
- 2 æg
- 3 skiver bacon
- Lidt peber
- Purløg
Start med at tænde for ovnen på 200 grader. Steg bacon sprødt på en panfe, køl det af. Del æggene, hviderne i en skål, æggeblommerne i hver deres kop. Pisk hviderne helt stive. Kom lidt friskkværnet peber i. Klip purløg i hviderne. Knus bacon og kom det i. Rør rundt. Kom bagepapir på en bageplade. Lav 2 “bjerge” med hviderne. Lav en fordybning i massen med en ske.
Kom pladen i ovnen i Ca 12 minutter. Tag æggene ud af ovnen. Kom en blomme i hver fordybning. Stil pladen i ovnen igen i Ca 5-7 minutter alt efter blommernes størrelse.
Sensefordelingen på min tallerken :
- Hf1 og 2: asparges og tomat
- Hf3: æg og bacon
- Hf4: rugbrød
- Fedt: ost