Bøfsandwich

IMG_20170805_183627_115

Hemmeligheden bag en god bøfsandwich er sovsen, eller bøffen eller måske brøddet.

Hjemmelavet er altså meget bedre end købt, og så er det ikke svært at lave sin egen bøfsandwich.

Til 8 stk skal du bruge:

En halv portion dej til burgerboller.

Store luftige burgerboller

  • 1 kg hakket oksekød
  • 3 store løg
  • 1.5 dl hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 1/2 stort tsk peber
  • 3.5 dl vand
  • 1/2 bouillon terning (okse)
  • Sovse kulør
  • Margarine
  • Ristet løg
  • Rå løg
  • Syltede agurker
  • Ketchup og remoulade

Start med at forme 8 bøffer. Bland mel, salt og peber. Vend bøfferne i melet. Kom margarine på en pande og steg bøfferne heri.

20170805_165659

Imens bøfferne steger, så skæres løgene i halve skiver. Når bøfferne er færdig stegte, steges løgene på samme pande som bøfferne.

20170805_170703

Når løgene er gyldne, så fiskes de op i en skål. Der tilsættes lidt mere fedtstof på panden. Resten af melet (det det er tilbage fra bøfferne) kommes i panden og der røres rundt. Vandet tilsættes lidt af gangen under omrøring, og sovsen koges godt igennem. Sovse kulør og bouillon tilsættes. Smag sovsen til med salt og peber.

Når burgeren lægges sammen, så kommes der Ketchup og remoulade på brødet, bøf, rå løg, de bløde løg, agurkesalat, sovs og ristet løg tilsættes.

20170805_174304

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *