Kylling i flutes

IMG_20170326_181247_778

Denne ret kan også laves med mørbrad og så bliver det en god gæste ret.

Jeg laver altid 2 flutes til min familie som består af 6 mand. Vi spiser altid 1.5 af retten. Hvis man nu er 4 mand, så har man nok til to dage.

Du skal bruge:

  • 2 grove flutes, de lange
  • 10 kyllinge inderfilet
  • 1 lille glas rød pesto
  • 2 kugler mozerella
  • 4 pakker bacon
  • Salt, peber og hvidløgspulver.
  • Fedtstof til stegning

Start med at brune kylling på en pande. Krydder med salt, peber og hvidløgspulver.

Del flutsene på langs.

20170326_093232

Smør pesto på snitfladerne.

20170326_093559

Kom de brunede kyllinge stykker på den nederste del af flutset.

20170326_093829

Skær mozerellaen i skiver og kom dem over kyllingen.

20170326_094300

Læg låg over (altså toppen af flutset). Nu skal der bacon om brødet. Hvis du er god kan du evt. Lave et flet af dit bacon.

20170326_095702

Jeg fæstner gerne baconen med et par tandstikkere. Kom “pakkerne” på en plade med bagepapir og kom dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i Ca 40 minutter.

20170326_175333

Man kan sagtens nøjes med salat til. I dag havde jeg lavet blomkåksfritter til også.

20170326_175743

En sensefordeling vil se sådan ud:

  • Hf1 og 2: blomkål og blandet salat
  • Hf3: kylling og bacon
  • Hf4: flutes
  • Fedt: ost og pesto
  • Dressing på salaten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *