Denne ret kan også laves med mørbrad og så bliver det en god gæste ret.
Jeg laver altid 2 flutes til min familie som består af 6 mand. Vi spiser altid 1.5 af retten. Hvis man nu er 4 mand, så har man nok til to dage.
Du skal bruge:
- 2 grove flutes, de lange
- 10 kyllinge inderfilet
- 1 lille glas rød pesto
- 2 kugler mozerella
- 4 pakker bacon
- Salt, peber og hvidløgspulver.
- Fedtstof til stegning
Start med at brune kylling på en pande. Krydder med salt, peber og hvidløgspulver.
Del flutsene på langs.
Smør pesto på snitfladerne.
Kom de brunede kyllinge stykker på den nederste del af flutset.
Skær mozerellaen i skiver og kom dem over kyllingen.
Læg låg over (altså toppen af flutset). Nu skal der bacon om brødet. Hvis du er god kan du evt. Lave et flet af dit bacon.
Jeg fæstner gerne baconen med et par tandstikkere. Kom “pakkerne” på en plade med bagepapir og kom dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i Ca 40 minutter.
Man kan sagtens nøjes med salat til. I dag havde jeg lavet blomkåksfritter til også.
En sensefordeling vil se sådan ud:
- Hf1 og 2: blomkål og blandet salat
- Hf3: kylling og bacon
- Hf4: flutes
- Fedt: ost og pesto
- Dressing på salaten.