Æggemuffins

IMG_20170322_202426_695

Hvad tager man lige med i madpakken? Det kunne jo være disse æggemuffins.

Fyldet til æggemuffins kan varieres i det uendelige.

Til disse har jeg brugt:

  • 1 broccoli
  • 4 store gulerødder
  • 1.5 pakke skinkestrimler
  • 8 æg
  • 4 store spsk danskvand
  • 2 tsk bagepulver
  • Salt, peber og lidt muskatnød

Jeg skræller gulerødderne og skærer dem i skiver. Gulerødderne koges. Broccolien renses og deles i små buketter. Broccolien dampes.

Broccoli og gulerødder fordeles i 24 muffinsforme. Jeg bruger silikone forme.

20170321_074757

Fordel skinken på toppen af formene.

20170321_075217

Pisk æg, danskvand, bagepulver, salt, peber og muskatnød. Hæld æggemassen over grøntsagerne.

20170321_080222

Bag muffinsene i en forvarmet ovn i Ca 20 minutter.

20170321_083430

Fyldet kan udskiftes med mange andre grøntsager.

Tomat, løg og fetaost smager også lækkert. En rest blomkål, eller spinat er også lækkert.

Jeg bruger også æggemuffins til min morgenmad.

IMG_20170322_062510_311

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *