P-tærter

IMG_20170309_102604_063

Mangler man noget lækkert i en fart som man kan servere for sine gæster, så er p-tærter måske en mulighed.

Det er virkelig nemt at lave p-tærter selv, eller i hvert fald noget der minder om p-tærter.

Du skal bruge:

  • 200 mørk chokolade
  • 100 g peanuts, og jeg bruger altså de saltede, det synes jeg tilfører lidt andet til chokoladen
  • 100 g skumfiduser. Man kan nogle steder købe sukkerfri skumfiduser.
  • 1/2 tsk vanilje enten pulver eller sukker

Jeg smelter altid mit chokolade i en skål i mikroovnen når jeg laver p-tærter. Jeg giver det 30 sekunder af gangen, tjekker, røre rundt og gentager til chokoladen er smeltet. Man kan også smelte det over vandbad. I chokoladen rører jeg peanuts og vanilje. Jeg klipper mine skumfiduser i mindre stykker (de kan også købes i mini udgave) og kommer dem i blandingen. Der røres rundt, så alt er dækket af chokolade. På en plade med bagepapir sættes små skefulde.  Pladen kommes i køleskab i minimum 1 time.

Så er de klar til servering.

20170309_102240-1

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *