Syltede rødløg

IMG_20170217_190125_518

Syltede rødløg kan faktisk bruges til mange ting. Hotdogs, burger, sandwich, steg og ost.

Det er faktisk kun fantasien som sætter grænser.

Til 3 små glas brugte jeg:

  • 2 store rødløg
  • 1 dl vand
  • 1 dl lager eddike
  • 1 dl hvidvinseddike
  • 2 spsk honning
  • 1 dl sukrin gold eller rørsukker
  • 3 laurbærblade
  • 8 peberkorn
  • 2 stjerne anis
  • 1 drys stødt allehånde
  • 1 drys stødt nelliker
  • 1 drys salt

Kog blandingen op. Imens pilles rødløg og skæres i små både. Når lagen har små kogt i 5 minutter tilsættes løg. Kog blandingen op og sluk for varmen. Lad løgene stå i 5 minutter. Skyl glassene i kogende vand tilsat atamon. Fordel løgene i glassene (jeg bruger rengjorte glas fra salsa), fordel syltelagen i glassene. Sæt låget på og stil i køleskab. Løgene kan holde sig i Ca 6 uger på køl.

IMG_20170216_180310_948

Som sagt smager løgene super godt på hotdogs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *