Lørdag aften og ungerne vil have chips. Det harmonerer bare ikke med min livsstil.
Men hvis man laver dem selv så undgår man alt det som ikke er godt for et vægttab.
På min tallerken er der brugt:
- 3 store gulerødder
- 1 tsk olie
- Lidt salt
Skræl gulerødderne. Bliv ved med at skrælle.
Kom alle skræller i en pose og tilsæt en tsk olie. Fordel olien godt. Tag en tallerken kom bagepapir på. Kom et tyndt lag gulerødder (Ca halvdelen af mængden) på tallerkenen. Drys med lidt salt. Sæt din tallerken i mikrobølgeovnen og giv dine chips 5 minutter ved fuld styrke. Tag dem ud og vend dem. Giv dem 3 minutter mere i mikrobølgeovnen. Tag dem ud og vend dem igen. Giv dem 1 minut mere. Er de stadig lidt bløde giver du dem 30 sekunder og måske 30 sekunder mere. Nu er de færdige. Gentag med de sidste gulleeodsstrimler. De smager super godt både med og uden dip.
Har du erfaring med dem i alm ovn?
Ja det har jeg. Jeg synes bare microovnen er meget lettere. Man skal være meget over dem, når man laver dem i ovn.