Hindbærkugler med chokolade

IMG_20170131_132924_866

Jeg har virkelig svært ved ikke at guffe imellem måltiderne, men en eller to af disse hindbærkugler afhjælper trangen til at gå amok i slikskålen.

Jeg er ret vild med hindbær, så hindbærkugler er for mig rigtig guf.

Du skal bruge:
50 g hindbær
100 g mandelmel
4 dadler jeg brugte bløde tørrede.
1 spk. kokosolie
100 g chokolade og frysetørret hindbær til pynt

20170108_161055

Start med at give hindbærrene et opkog. Kom alle ingredienser (undtagen chokolade og frysetørret hindbær) i en minihakker. Kør det igennem hakkeren til det bliver en jævn masse. Stil massen på køl i 30 minutter. Tag en teske og lav små kugler af massen. Smelt chokoladen over vandbad og dyp kuglerne heri, brug 2 gafler. Sæt kuglerne på bagepapir og drys med frysetørret hindbær. Stil kuglerne i køleskab.

20170108_185231

Kuglerne opbevares bedst på køl.

IMG_20170110_212416_303

Kuglerne passer perfekt til en frappé.

 

2 meninger om “Hindbærkugler med chokolade”

  1. DET ser godt nok lækkert ud og det må bestemt prøves, jeg har SÅ svært ved ikke at hoppe på hvad som helst om aftenen.

    Jeg tænker også, at det kunne være godt med appelsin og hvis det skulle være ekstra elegang en lille dråbe cognac:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *