Jeg har virkelig svært ved ikke at guffe imellem måltiderne, men en eller to af disse hindbærkugler afhjælper trangen til at gå amok i slikskålen.
Jeg er ret vild med hindbær, så hindbærkugler er for mig rigtig guf.
Du skal bruge:
50 g hindbær
100 g mandelmel
4 dadler jeg brugte bløde tørrede.
1 spk. kokosolie
100 g chokolade og frysetørret hindbær til pynt
Start med at give hindbærrene et opkog. Kom alle ingredienser (undtagen chokolade og frysetørret hindbær) i en minihakker. Kør det igennem hakkeren til det bliver en jævn masse. Stil massen på køl i 30 minutter. Tag en teske og lav små kugler af massen. Smelt chokoladen over vandbad og dyp kuglerne heri, brug 2 gafler. Sæt kuglerne på bagepapir og drys med frysetørret hindbær. Stil kuglerne i køleskab.
Kuglerne opbevares bedst på køl.
Kuglerne passer perfekt til en frappé.
DET ser godt nok lækkert ud og det må bestemt prøves, jeg har SÅ svært ved ikke at hoppe på hvad som helst om aftenen.
Jeg tænker også, at det kunne være godt med appelsin og hvis det skulle være ekstra elegang en lille dråbe cognac:)
Det tror jeg også sagtens man kan