Italienske kuvertbrød

img_20170102_184840_314

Disse små fine kuvertbrød fik vi til vores forret nytårsaften.

Disse brød pynter så fint på tallerkenen, og så smager de rigtig godt. Denne dej skal koldhæve. Dvs du skal starte dagen før.

Du skal bruge:

  • 10 g gær
  • 5 dl lunken vand
  • 2 tsk salt
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 kg tippo 00 mel

Start med at røre gæren ud i vandet. Kom salt og olie i. Nu skal der røres mel i. Kom lidt i af gangen, dejen skal ikke blive tør. Ælt dejen i Ca 10 minutter. Kom dejen i en skål, kom vitavrap over skålen, så det slutter tæt. Stil skålen i køleskabet i minimum 12 timer.

Tag dejen ud af skålen, rul dejen ud i Ca 1 cm tykkelse. Stik nu hjerter ud af dejen.

20161231_141806

Kom hjerterne på en plade med bagepapir. Drys hjerterne med mel. Kom hjerterne i en forvarmet ovn ved 225 grader. Stil en lille skål med vand i bunden. Bag brødene i Ca 10 minutter.

img_20170101_094338_473

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *