Laksetatar på avocado bund

img_20170101_094338_473

En festlig forret eller bare en let frokost.

Vores forret til nytårsaften var denne lækre laksetatar. Den er super nem at lave, og så smager den bare godt.

Du skal bruge til 6 personer:

  • 400 g røget laks som hakkes fint
  • 1 finthakket rødløg
  • 6 friske grønne asparges i tynde skiver
  • 3 tsk finthakket kapers
  • 12 tsk citronsaft
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 små tsk dijonsennep
  • Salt og peber
  • 3-4 store avocadoer i tern
  • 1 syrligt æble i tynde både

Alle ingredienserne til tataren røres sammen. Lad gerne tataren stå i køleskabet et par timer. Når du skal anrette forretten skal du bruge en anretningsring. Start med at komme Ca 1/2 hakket avocado i bunden af ringen. Kom laksetatar ovenpå og tryk det let med “låget” til ringen. Kom et par skiver æble ved siden af, syren passer rigtig godt til retten.

Jeg lavede en dressing til retten. Dressingen bestod af cremefraiche, dild, salt, peber, sukker, dijonsennep og citronsaft.


 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *