Koteletter i sennepssovs

20161111_171939

En rigtig herreret, som forfines med en lækker bønnesalat.

Ind imellem må man gerne lave retter som måske ikke falder i ungernes smag, til gengæld så ved man, at ens bedre halvdel bliver glad. Sådan er det med denne ret.

Du skal bruge:

  • 8 koteletter
  • Smør til stegning
  • Salt og peber
  • 2 store spsk smør
  • 4 spsk mel
  • 2 store spsk grovkornet sennep
  • 2,5 store spsk dijonsennep
  • 7 dl mælk
  • Salt
  • Frisk estragon

Start med at stege koteletterne i smør, krydder dem med salt og peber. Kom dem i et ovnfast fad.

Smelt smør, kom mel i og pisk det sammen til en melbolle. Kom sennep i og pisk godt. Hæld mælk i lidt af gangen, pisk godt så du undgår klumper. Smag sovsen til med salt. Hæld sovsen over koteletterne og kom fadet i ovnen. Inden serveringen kom den friske estragon over kødet.

20161111_171440

Server med kartofler og evt en bønnesalat.

Til min bønnesalat brugte jeg kogte kolde bønner, løg i tern. Jeg lavede en dressing af olie, æble eddike, salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *