Græskarsuppe

img_20161110_185048

I gymnastiksæsonen er der mere eller mindre altid suppe på menuen hos os om torsdagen.

I dag lavede jeg græskarsuppe, som blev serveret med cremefraiche, sprødstegt bacon, solsikkekerner og ruccola pesto.

Til 6 mand brugte jeg:

  • 1,5 hokaidogræska skåret i store tern
  • 5 store gulerødder skåret i skiver
  • 2 løg skåret i tern
  • 3 fed hvidløg
  • 1,7 dl vand
  • 1 dl fløde
  • 3 bouillon terninger (jeg bruger grøntsags)
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1-2 drys chili flager (eller mere hvis du vil have en stærkere smag)
  • Salt og peber.

Start med at koge grøntsagerne inklusiv hvidløg og bouillon i vandet. Det skal simre under låg i Ca 45 minutter. Blend herefter det hele, jeg brugte bare min stavblender. Tilsæt hvidløgspulver, chili flager og fløde. Kog det op. Smag til med salt og peber og evt mere chili.

En dejlig suppe på en kold dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *