Mandelsmør

img_20161108_081651

Kan du lide peanutbutter? Så kan du med garanti også lide mandelsmør.

Mandelsmør kan bruges til mange ting, du kan dyppe din frugt/grøntsager i det, det kan bruges på brødet og i bagværk. Det bedste af det hele, det er så nemt at lave, du skal bare bruge 200 g mandler.

Start med at riste dine mandler på en tør varm pande. Du skal røre i dem, så de ikke bliver sorte. Mandlerne skal kun tage en smule farve.

Kom mandlerne i en foodprocessor eller i en hakkemaskine. De skal være varme når du gør det. Nu skal der blendes.

Først bliver mandlerne til mel.
Først bliver mandlerne til mel.
Så begynder massen at klumpe. Hold pauser undervejs, så maskinen ikke bliver for varm.
Så begynder massen at klumpe. Hold pauser undervejs, så maskinen ikke bliver for varm.
Efter Ca 10 minutter er mandlerne forvandlet til smør.
Efter Ca 10 minutter er mandlerne forvandlet til smør.
Smøret kan holde sig i køleskabet i Ca 1 uge.
Smøret kan holde sig i køleskabet i Ca 1 uge.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *