Grøntsagsgryde

img_20161102_185108

Dansk ratatouille, ja det fristes jeg næsten til at kalde denne ret.

Jeg vil gerne have, at vi får grøntsager hver aften. Denne ret kan næsten spises uden kød, da den mætter rigtig meget.

Jeg brugte til 6 mand:

  • 6 store gulerødder i skiver
  • 3 løg i tern
  • 2 squash i tern
  • 2 peberfrugter i tern
  • Olie til stegning
  • 500 g bønner (jeg brugte gule)
  • 8 dl vand
  • 3 bouillon terninger, jeg brugte grøntsags
  • 1/2 bøtte cremefraiche
  • 2 spsk tørret timian
  • Salt og peber
  • Lidt jævning, jeg lavede en af maizena og vand.

Start med at svitse grøntsagerne, pånær bønnerne, det tager Ca 5 minutter. Kom bønnerne ved, tilsæt vand og de 3 bouillon terninger. Lad det små koge i 10 minutter. Tilsæt cremefraiche og timian, smag til med salt og peber. Tilsæt lidt jævning hvis det er nødvendigt.

Sense fordelingen :

  • Hf1 og 2: løg, gulerod, peberfrugt, squash og bønner
  • Hf3: stegt flæsk
  • Fedt: lidt for lidt, men man kan jo anvende en fed cremefraiche.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *