Indbagt medister

img_20161007_180514

Jeg garanterer at ungerne spærer øjnene op, når de opdager, at der er medister i deres “æbleskiver”.

Medister er tit på tilbud, men alligevel undgår jeg det. Jeg synes medister er lidt kønsløs. Men så kan man jo lave det på en utraditionel måde, man kan camouflere den.

Til 4 personer skal du bruge:

  • 500 g kogt medister
  • 4 dl mælk
  • 200 g mel
  • 3 æg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • Fedtstof til bagning

Start med at røre dejen sammen. Mel og mælk piskes, æg, salt og bagepulver tilsættes og der piskes godt. Lad dejen hvile lidt. Imens pilles skindet af den kogte medister. Medisteren skæres i skiver af Ca 1.5 cm tykkelse.

Kom lidt fedtstof i en æbleskive pande i hvert hul. Kom dej i hullerene,  fyld dem  ikke helt op. Kom nu en skive medister i hullet. Steg så “æbleskiven” som du normalt ville.

20161007_170720

Dejen skal nok løbe rundt om medisteren, når du vender “æbleskiven”.

Indbagt medister smager super godt sammen med fløde stuvet spinat.

20161007_173808

Sense fordelingen :

  • Hf1 og 2: spinat
  • Hf3: medister og æg
  • Hf4: dej
  • Fedt: fløde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *