Fajita fad

img_20161005_130144

Jeg har de sidste dage prøvet at lave mad på under 30 minutter. Retten i dag tog lidt længere tid, 40 minutter nåede jeg op på.

Retten som min familie får serveret i dag, ved jeg bliver et hit, for de elsker nacchos.

Til 6 mand skal du bruge:

  • 1200 g kyllinge inderfilet
  • 1 glas pasta sovs
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 broccoli skåret i små buketter
  • 1 glas syltet peberfrugt
  • 2 breve fajita krydderier
  • 1 pakke grove tortillas
  • 1 pose nacchos
  • 2 poser revet ost
  • Cremefraiche

Kom kylling, broccoli buketter, peberfrugt, pastasovs, hakkede tomater og fajita krydderier i en gryde. Lad det simrer i Ca 15-20 minutter.

20161005_121807

Tag kyllingen op af gryden, og pluk den fra hinanden med 2 gafler.

20161005_122042

Kom kyllingen tilbage i sovsen.

20161005_122531

Kom nu på skift kylling med sovs og tortillas i et fad.

20161005_122655

Start og slut af med sovs. Drys herefter ost over retten. Kom nu posen med nacchos over retten, og slut af med ost.

20161005_123207

Kom retten i ovnen 10 minutter ved 225 grader, eller til osten er smeltet og har fået farve.

Server med en klat cremefraiche. Lav evt. En salat til.

 

2 meninger om “Fajita fad”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *