Jeg har de sidste dage prøvet at lave mad på under 30 minutter. Retten i dag tog lidt længere tid, 40 minutter nåede jeg op på.
Retten som min familie får serveret i dag, ved jeg bliver et hit, for de elsker nacchos.
Til 6 mand skal du bruge:
- 1200 g kyllinge inderfilet
- 1 glas pasta sovs
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 broccoli skåret i små buketter
- 1 glas syltet peberfrugt
- 2 breve fajita krydderier
- 1 pakke grove tortillas
- 1 pose nacchos
- 2 poser revet ost
- Cremefraiche
Kom kylling, broccoli buketter, peberfrugt, pastasovs, hakkede tomater og fajita krydderier i en gryde. Lad det simrer i Ca 15-20 minutter.
Tag kyllingen op af gryden, og pluk den fra hinanden med 2 gafler.
Kom kyllingen tilbage i sovsen.
Kom nu på skift kylling med sovs og tortillas i et fad.
Start og slut af med sovs. Drys herefter ost over retten. Kom nu posen med nacchos over retten, og slut af med ost.
Kom retten i ovnen 10 minutter ved 225 grader, eller til osten er smeltet og har fået farve.
Server med en klat cremefraiche. Lav evt. En salat til.
Du kan jo selv lave dine egne tortillas med den her maseca masa mix (gluten fri), https://sydamerikanske-specialiteter.dk/maseca2kg
Mvh
Ja det ved jeg, men pointen med retten var, at det skulle være en hurtig ret