Lyn gryde

img_20161004_172837

Max 30 minutter, jeg har i disse dage fokus på retter som ikke tager længere tid at lave.

Retten er måske ikke det kønneste at se på, men det smager super godt. Og nok et plus, det er så nemt at lave, at ungerne også kan stå for madlavningen.

Til 4 personer skal du bruge:

  • Fedtstof til stegning
  • 500 g hakket oksekød
  • 1 blomkål delt i buketter
  • 1 pose revet ost, jeg brugte gauda
  • Salt, peber og hvidløgspulver
  • Evt. Lidt chili flager

Start med at koge blomkålen. Det skal ikke koge mere end 5-7 minutter. Imens kålen koges, brunes kødet, krydder med salt, peber og hvidløgspulver. Når kålen er kogt hældes vandet fra. Kom kålen og den revne ost i gryden med oksekødet. Rør godt rundt og lad osten smelte ind i kød og kål. Drys evt. Med lidt chili flager.

Sense fordelingen :

  • Hf1 og 2: blomkål
  • Hf3: oksekød
  • Hf4: græsk brød
  • Fedt: olie og ost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *