Asiatisk millionbøf

img_20161003_173901

Jeg er tidsmæssigt ret presset pt. Derfor skal maden ikke tage mere end max 30 minutter om at lave. Pasta og kødsovs er den nemme løsning, men det gider man altså heller ikke spise 3 gange om ugen.

Millionbøf behøver ikke laves på den traditionelle måde. I dag fik vi en asiatisk inspireret udgave. Familien fik grove nudler til, jeg nuppede shiratki spaghetti til, de indeholder så minimalt lidt kcal, så de tæller gratis i min Sense fordeling.

Du skal bruge:

  • Olie til stegning
  • 500 g hakket svinekød
  • 2 fed presset hvidløg
  • 1-2 store porre i skiver
  • 2 tsk rød karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk (de store)
  • 1 dl vand
  • Saften af 1 lime
  • 1 tsk fiskesovs
  • 1 bakke slikærter  (Ca 150 g)
  • Salt og evt sukker

Start med at sætte vand over til nudlerne. Opvarm olien, steg kød og hvidløg heri. Snit imens porrene og vask dem. Når kødet er brunet tilsættes porre, karrypastaen, kokosmælk og vand. Retten simrer nu under låg i 5 minutter. Tilsæt slikærterne, jeg har delt mine, men det behøver man ikke. Tilsæt limesaft og fiskesovs. Smag til med salt og sukker.

Jeg dryssede min ret med sesamfrø ved serveringen.

20161003_200855

Pastaen som ikke tæller i det daglige regnskab.

Sense fordelingen:

  • Hf1 og 2: porre og slikærter
  • Hf3: hakket svinekød
  • Fedt: olie og sesamfrø
  • Mælkeration: kokosmælk

 

 

2 meninger om “Asiatisk millionbøf”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *