Blomkål med masser af smag.
Der er sæson for blomkål, og jeg elsker blomkål. Men dampet blomkål er jeg faktisk ikke så vild med. Jeg har lavet de her nuggets som bare er gode som tilbehør.
Du skal bruge:
- 1 stort blomkål i buketter
- 7 spsk flydende honning
- 5 spsk olie, jeg brugte en med hvidløg
- 1 pose nacchos
- 1 tsk røget paprika
- 1 tsk løgpulver
Kom blomkålsbuketterne i en stor skål, tilsæt olie og den flydende honning.
Sørg for at få fordelt det godt over blomkålen.
Knus nacchos i posen. Kom dem i foodprocessor eller minihakker med krydderierne. Blend dem, der må gerne være små stykker tilbage.
Fordel blandingen over kålen og vend dem godt rundt, så der er crunch på alle buketter. Kom dem på en bageplade med bagepapir.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i 20-30 minutter.
Jeg serverede en kvark dip med krydderurter til.