Fyldte pandekage pakker

20230425_184012

Pandekager på en lidt anderledes måde.

Jeg lavede i dag fyldte pandekager. De smagte virkelig godt, og familien var ret begejstrede. De tog faktisk ikke lang tid.

Jeg fik 10 ud af denne portion.

Start med at lav pandekagerne.

Du skal bruge:

  • 3 æg
  • 3 dl øl
  • 3 dl mælk
  • 1 tsk sukker
  • 2 kopper mel
  • Spray olie til stegning

Pisk ingredienserne sammen og steg 10 tynde pandekager på en stor pande.

Til fyldet skal du bruge:

  • 750 g kyllingebryst skåret i mindre tern
  • 1 løg i tern
  • 3 hvidløg og små tern
  • 1 snack peber i små tern
  • 450 g champignon i skiver
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peber
  • 2 tsk timian
  • 1 tsk paprika
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 1 dåse tomat komcentrat
  • Vand, fyld dåsen fra tomatkoncentrat
  • Olie til stegning

Derudover skal du bruge en karton mornaysauce og mozerella ost, jeg brugte en kugle.

Steg kyllingen. Tilsæt alle krydderier, løg og hvidløg. Tilsæt peberfrugt og champignon. Steg det til det falder lidt sammen. Tilsæt tomatkoncentrat og vand. Kog det godt igennem.

Nu skal de samles.

20230425_173552

Kom en pandekage i en lille skål. Tilsæt Ca 1 spsk mornaysauce.

20230425_173610

Kom Ca 3 spsk fyld ovenpå.

20230425_173630

Fold siderne henover.

20230425_173645

Vend den forsigtigt ud i et ovnfast fad.

20230425_174529

Gentag med de andre pandekager.

Hæld nu resten af mornaysaucen henover pandekagerne og kom skiver af mozzarella ost over.

20230425_175043

Kom pakkerne i ovnen i Ca 30 minutter ved 200 grader.

20230425_184308

Jeg serverede bagt spidskål til, men en salat ville heller ikke være tosset.

20230425_184330


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *