Kirsebær hjerter

20230407_130338

Lidt kærlighed til kaffen.

Jeg elsker at bage. Jeg elsker at bage med gærdej. I dag forsøgte jeg mig med kirsebær hjerter. De er fryseegnede. Af sådan en portion fik jeg 16 stk.

Du skal bruge:

  • 25 g gær
  • 70 g sukker
  • 2,5 dl lun mælk
  • 2 æg
  • 60 g blødt smør eller margarine
  • 1/2 tsk salt
  • Ca 600 g hvedemel
  • Til fyldet brugte jeg blendet kirsebærsovs.

Rør gæren ud i sukker og mælk. Lad det stå i Ca 10 minutter. Tilsæt æg, salt og smør. Rør nu melet I lidt af gangen. Dejen skal æltes godt. Stil den lunt i 1 time.

Del nu dejen i 16 lige store dele. Form boller og lad dem hæve 15 minutter. Rul bollen ud til en aflang cirkel. Smør den blendede kirsebærsovs på.

Se videoen hvordan jeg ruller dem sammen, folder og skærer dem.

20230407_125323

Læg dem på en plade med bagepapir og pensel dem med mælk. Bag dem i 12 minutter ved 200 grader varmluft.

20230407_130150

Drys dem med flormelis inden servering.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *