Gulerodsbøffer

IMG_20210322_173112

En bøf uden øf og muh.

Jeg satser lidt på mad uden kød igen, i hvert fald en gang om ugen, eller i hvert fald i denne uge.

Jeg faldt over en opskrift hos sæson på gulerodsbøffer. Jeg har atter tilpasset opskriften så den passer hjemme hos os.

Hvis du laver 18 bøffer (og de kan fryses), så er der 123 kcal pr bøf.

Du skal bruge:

  • 775 g groft revet gulerod.
  • 135 g rasp
  • 90 g havregryn
  • 300 g cheasy salat tern (feta)
  • 4 æg
  • 65 g sennep
  • 15 g hvidløgspulver
  • 10 g løgpulver
  • 2 tsk salt
  • 1/2 tsk peber

Ca 90 g rasp til at vende bøfferne i.

Start med at rive gulerødderne groft. Pres herefter så megen væde ude af gulerødderne som du kan. Tilsæt de andre ingredienser. Rør farsen sammen. Jeg brugte hænderne. Stil farsen hen og hvile i 30 minutter, imens tænder du for ovnen på 200 grader.

Form nu 18 bøffer (med hænderne) , de vendes i rasp og lægges på en bageplade med bagepapir.

Bag dem i ovnen i Ca 35 minutter.

Bøfferne smager godt i en grov burger.

IMG_20210322_173813

Jeg kom spidskål, yoghurt dressing, løg, tomat og agurk i burgeren sammen med bøffen. Det var super lækkert.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *