Hvide hjerter med hindbærdrys

IMG_20210209_151831_903

Love is in the air.

Jeg er gået i kærligheds mood herhjemme. Valentines står snart for døren, og ungerne og jeg har besluttet at lave små kærligheds poser til dem vi holder af.

Første del af projektet blev disse fine hjerter af hvid chokolade. De er så nemme at lave og kræver ikke de vilde skills i et køkken.

Du skal bruge:

  • Hvid chokolade
  • Frysetørret hindbær
  • En chokoladeform med hjerter

Start med at knuse lidt Frysetørret hindbær i en morter eller en kop med en ske. Kom lidt hindbær pulver i hver af hullerne i formen.

IMG_20210209_091406

Kom din chokolade i en lille skål, kom skålen i microovnen og giv det 1 minut. Tag det ud og rør til det er helt smeltet. Jeg bruger 100 g chokolade af gangen. Har du ikke en microovn, så smelt chokoladen over vandbad. Med en tsk fyldes nu lidt chokolade i hver form. Chokoladerne skal ikke være voldsom tykke. Bank formen let i bordet.

IMG_20210209_092048

Stil formen i køleskabet i Ca 30 minutter. Bank nu dine chokolader ud af formen. Så nemt er det at lave lidt sødt til en du holder af.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *