Æblestykker

IMG_20200809_152521

Klar parat madpakkeræs

I morgen går det løs igen, ungerne starter i skole, og der skal atter madpakker i tasken. Jeg har besluttet mig for, at jeg det næste skoleår vil være verdens bedste madpakke-mor (mon jeg kan overholde det).

Mine unger er ret vilde med guf i deres madpakker, jeg har bagt disse saftige æblestykker.

Til sådan en portion  (18 stk) skal du bruge:

 • 250 g kold havregrød
 • 1 æg
 • 140 g rørsukker
 • 50 g smeltet smør
 • 1 stor tsk vaniljesukker
 • 1 stor tsk bagepulver
 • 1/2 tsk salt
 • 3 spsk bagekakao
 • 1 tsk kanel
 • 1/2 tsk kardemomme
 • 1/4 tsk revet muskatnød
 • 2 æbler revet groft
 • 150 havremel (havregryn der er blendet fint)
 • Perlesukker

Pisk æg og sukker luftigt. Tilsæt smør og pisk igen. Tilsæt den kolde grød og pisk. Pisk alle krydderier og kakaoen i. Tilsæt æble, jeg river dem med skræl. Tilsæt havremel. Pisk det godt igennem. Jeg kom dej i en muffins form med firkanter, en almindelig silikone muffins form kan også bruges. Drys stykkerne med perlesukker.

IMG_20200809_152436

Kom dem i en forvarmet ovn ved 200 grader i Ca 20 minutter. Tag dem ikke ud af formen før de er kolde.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *