Haydari

IMG_20200718_173114

Som dip, sovs eller dressing.

Haydari er faktisk en dip, men den kan også bruges som sovs eller dressing, hvilket jeg gjorde i vores pitabrød med falafel. Det smager afsindig godt.

IMG_20200718_173135

Du skal bruge:

  • 2 store røde peberfrugter
  • 1 bøtte fetaost/salat ost i tern (200 g)
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg i kvarte
  • 1 drys chiliflager
  • 1 håndfuld frisk persille

Start med at rense dine peberfrugter for kerner, del dem i kvarte på den lange led. Kom dem i et lille fad med skind siden op, og kom dem i ovnen under grill. Hold øje med dem, de skal få sorte brændte pletter på skindet, gerne en hel del. Tag dem ud af ovnen, lad dem køle lidt af, træk nu skindet af. Kom peberfrugt og de andre ingredienser i en skål og med en stavblender blendes det til en ens masse. Stil den på køl et par timer.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *