Cremet og med en dejlig smag af estragon.
Kylling og persille, ja tak, men kylling og estragon mums. Det giver virkelig en dejlig smag til den pandesovsen.
Til 4 personer skal du bruge:
- 800-900 g kyllingebryst
- 3 spsk olivenolie
- 1 rødløg i tern
- 3 fed hvidløg i tern
- 3 dl hvidvin
- 3 dl vand
- 1 hønse bouillon
- 1 cremefine
- 1 spsk maizena plus lidt vand
- 1 stor spsk frisk hakket estragon
- Salt og peber
Kom 2 spsk olie på en pande, brun din kylling heri. Jeg delte mine fileter, da de var ret store. Steg dem Ca 5 minutter på hver side. Tag kyllingen af panden. Kom den sidste spsk olie på og steg løg og hvidløg let. Når løgene er bløde, så tilsætter du vinen. Kog den lidt ind. Tilsæt vand og terning. Kog det godt op. Tilsæt cremefine og varm det igennem. Rør maizena op med lidt vand. Kom det i panden under let omrøring. Tilsæt estragon, salt og peber. Smag det til, om det kan tåle mere krydderi. Kom kyllingen i sovsen og varm den godt igennem.
Jeg serverede min kylling til nye kartofler og lidt grønt.