Madpakken, med på tur, mellemmåltid, de her protein pølsehorn er gode uanset hvad.
Man må ikke forvente en luftig let dej, når man laver disse pølsehorn, tilgengæld er de her pølsehorn fulde af protein og mætter længere tid end de normale. Der er Ca 150 kcal pr stk. alt efter hvilke råvarer du vælger.
Til 20 stk skal du bruge:
- 300 g hytteost
- 1 æg
- 2 dl skummetmælk
- 2 tsk bagepulver
- 1 tsk salt
- 150 g hvid fuldkornshvedemel
- 150 g fuldkorns mel
- 200 g hvedemel
- 10 store kyllinge pølser
Rør hytteost, æg, mælk, salt og bagepulver sammen. Tilsæt de to grove meltyper. Kom hvedemel i lidt af gangen. Dejen må ikke blive tør. Gem noget af melet. Kom dejen ud på et bord og del den i 20 lige store stykker. Dejen må gerne klistre lidt. Del pølserne midt over. Tag en dej klump og med fingrene maser du den ud til en tynd aflang cirkel. Brug evt lidt mel på dej og fingre. Kom en pølse på stykket og luk dejen omkring. Rul pølsehornet let på bordet.
Læg nu pølsehornet på en bageplade med bagepapir. Bag brødene i Ca 20 minutter ved en forvarmet ovn på 200 grader.
Pølsehornene kan med fordel fryses.