Forret, hovedret eller bare fordi.
Jeg har bagt de her vafler med rugmel i. De smager fantastiske og kan bruges som forret eller som hovedret med noget mere fyld.
Du skal bruge:
- 2 æg
- 1,5 dl mælk, gerne skummet
- 75 g rugmel
- 75 hvid fuldkorns hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1/2 tsk salt
- 3 spsk klippet purløg
- Margarine til bagning
Pisk æg og mælk godt. Tilsæt mel, salt og bagepulver. Pisk det godt igennem. Til sidst tilføjes purløg.
Kom lidt margarine, jeg bruger flydende oliemargarine, i dit vaffeljern. Kom Ca 3 spsk dej i og luk jernet og bag vaflen i et par minutter.
Vaflerne kan serveres lune eller kolde. Til forret har jeg serveret dem med rejer, stenbiderrogn, cremefraiche, rødløg og ruccola. Til frokost har jeg fået dem med et stykke stegt laks.