Wales kyllinger

IMG_20200411_193957

En lille lækker påskedessert.

Jeg er jo ikke den store dessert pige, jeg er jo mere til forretter. Det skal min familie ikke lide under. En nem lille dessert til påske er disse kyllinger, som er inspireret af den traditionelle Wales stang.

Du skal bruge:

Til kagecremen

  • 3 æggeblommer
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 3 spsk sukker
  • 4,5 dl sødmælk
  • 1,5 spsk maizenamel

Til vandbakkelserne

  • 130 g margarine
  • 3 dl vand
  • 150 g mel
  • 4 æg

Der ud over skal du bruge:

  • 1,5 dl fløde pisket til skum
  • Ribsgele
  • Gul pastafarve
  • Indfarvet marcipan til næb
  • Kugler til øjne
  • Flormelis til drys

Start med at lave cremen. Kom æggeblommer, 4 dl mælk, sukker og vaniljesukker i en gryde. Kom maizena og 0,5 dl mælk i en kop og rør det ud. Under piskning varmes mælken med ægget op, når det koger røres maizena blandingen i. Lad det koge igennem under omrøring et par minutter. Stil cremen på køl.

Nu skal vandbakkelserne laves. Kom margarine og vand i en gryde. Kog det op og pisk melet i. Det skal koges godt igennem under omrøring. Tag gryden af varmen og lad massen køle lidt af, det må endelig ikke være for varmt. Pisk nu et æg i af gangen. Tænd for ovnen ved 200 grader varmluft. Kom massen i en sprøjtepose med en rund stor tylle. Tryk nu dutter ud på en bageplade med bagepapir. Kom pladen i ovnen i 20-25 minutter. Det er vigtigt, at man ikke åbner ovnen undervejs.

Nu skal cremen laves færdig. Bland kagecremen med den piskede fløde og gul pastafarve.

Skær toppen af vandbakkelserne. Kom en teske ribsgele i bunden.

IMG_20200411_192838

Sprøjt nu en klat creme i hver vandbakkelse. Kom øjne og marcipan næb i kyllingerne. Læg låg på og drys med flormelis.

IMG_20200411_194146

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *