Masser af smag, men uden at blive for meget.
Den her suppe er virkelig fyldt med masser af smag, men den er stadig dejlig blød i smagen.
Til en gryde til 6 personer skal du bruge:
- 900 g kyllingefilet
- 2 liter vand
- 3 hønse bouillon terninger
- 2 hele hvidløg
- 2 spsk olie
- 500 ml cremefine (madlavning fløde)
- 200 g friskost, jeg brugte en light
- 1 stor dåse majs
- 100 g frisk baby spinat
- Salt og peber
Start med at komme kylling, vand og bouillon i en stor gryde. Bring det i kog under låg.
Tænd ovnen på 200 grader. Skær de to hvidløg over på tværs. Kom dem på en bageplade. Kom olie på snitfladerne. Kom løgene i den varme ovn i 15-20 minutter.
Lad hvidløgene køle af.
Når kyllingen har kogt i Ca 35 minutter, tages kyllingen af væden. I væden kommes ost og fløde. Hvidløgene smuttes ud af skrællen og kommes i suppen. Med en stavblender blendes suppen igennem.
Kyllingen rives fra hinanden med 2 gafler.
Kom kylling og majs i suppen. Varm den godt igennem og smag den til med salt og peber.
Vask spinaten godt og kom den i suppen Ca 5 minutter før servering.
Jeg serverede et hjemmebagt groft brød til suppen.