På med sombreoen, og smid dig i skyggen, der er mexicansk på menuen.
Det der med mad hvor man selv vælger indhold, det er altså bare et hit hjemme hos os. Det var denne ret også. Mexico bowl, en anderledes måde at få mexicansk på.
Jeg startede med at lave skålene. Du skal bruge en tortilla til hver person. Så skal du bruge en skål som tåler at komme i ovnen. Kom tortillaen ned i skålen.
Den må gerne folde ind over hinanden i siderne. Kom skålen i ovnen ved 200 grader varmluft i 7 minutters tid. Den første skål du laver skal køle af i skålen. De næste du laver tages ud imens de er varme og stilles oven i den første brødskål.
Nu skal der laves fyld.
Jeg stegte noget oksekød sammen med taccokrydderier.
Jeg kogte brune ris til.
Jeg lavede en tomatsalsa:
Her skar jeg 5 tomater i tern, skat 1/4 del rødløg i tern. Snittede en lille håndfuld mynte, tilsatte 1 spsk flydende honning og 1 spsk æble eddike og et drys groft salt.
Jeg lavede guacamole, selvfølgelig med avocado.
Ellers blev der serveret snittet spidskål, majs, agurk, peberfrugt, brune bønner, revet ost, cremefraiche, taccosovs og nachos til.
Skålen kan jo også spises, hvilket er en fordel.