Knækbrød

IMG_20200301_182917

En lille lækker hapser, mellemmåltid, kært barn har mange navne.

Jeg savner ofte noget jeg kan spise om eftermiddagen, en lille hapser uden for mange kcal. De her knækbrød hapser fungerer rigtig fint. Groft regnet så er der Ca 35 kcal i hvert stykke.

Du skal bruge:

  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl havregryn
  • 1 dl fuldkorns hvedemel
  • 2,5 dl hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1-2 tsk salt
  • 1 dl oliven olie
  • 2 dl vand

Bland alle de tørre ingredienser. Tilsæt vand og olie, rør det godt rundt. Jeg gør det med en gaffel. Del dejen i 2. Læg dejen på et stykke bagepapir. Læg et nyt stykke bagepapir over og rul dejen tynd.

IMG_20200301_090733

Når dejen er rullet tyndt ud, fjernes det øverste stykke papir, og dejen skæres i passende stykker. Jeg gør ikke stykkerne for store Ca 4 – 5 cm. Læg papiret med dejen over på en bageplade.

IMG_20200301_090916

IMG_20200301_092131

Bag knækbrødet i en forvarmet ovn ved 200 grader i 12-15 minutter. Hold øje med det. Afkøl på bagepladen.

Opbevar det i en lufttæt beholder.

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *