One pot pasta med kylling og bacon

IMG_20190906_180203_840

En dejlig nem fredags ret.

One pot retter er populære her i huset, både fordi de smager godt, men man sparer også på opvasken. I dag blev der dog også brugt en pande, så lidt snyd er det at kalde det for en one pot ret.

Til 6 personer skal du bruge:

  • 800 g kyllinge bryst i mindre stykker
  • 3 fed presset hvidløg
  • Fedtstof til stegning
  • 300 g bacon tern
  • 1 porre i tynde skiver
  • 675 g rå spaghetti
  • 1,5 l kogende vand
  • 3 bouillon terninger (hønseterning)
  • 1,5 tsk salt
  • 1,5 tsk peber
  • 250 ml cremefine
  • 200 g gouda
  • 100 g revet parmesan

Kom kylling, fedtstof og hvidløg i en stor gryde. Brun kyllingen, krydre den med salt og peber. Imens steges bacon tern sprøde på en pande med lidt fedtstof. Når kyllingen er nok, så tilsættes poren, det steger lidt med. I den kogende vand opløses bouillon terningerne. Spaghettien knækkes midt over og kommes i gryden. Det kogende vand og cremefine tilsættes. Den stegte bacon kommes ved. Læg låg på og lad det småkoge i 20 minutter. Rør i det undervejs. Når pastaen er nok røres osten i. Smag til med salt og peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *