Pfankuchensuppe/ pandekagesuppe

IMG_20190721_180706_497

Jo det kan man faktisk godt.

Vi er lige hjemvendt efter en uge i Østrig. Mine de to ældste havde virkelig glædet sig til pandekagesuppe, hvilket vi fik sidst vi var i Østrig. Men ak, vi fik godt nok suppe hver dag, men aldrig Pfankuchensuppe. Jeg måtte derfor love dem, at lave det når vi kom hjem.

Til 4-6 personer skal du bruge:

  • 7 dl mælk
  • 350 g hvedemel
  • 3 æg
  • 1 tsk salt
  • Fedtstof til stegning
  • Oksekødssuppe, jeg køber bare et par fra frost. Jeg bruger 2 l.
  • 2-3 gulerødder i små tern.

Kom mælk, mel, salt og æg i en skål. Med håndmixeren piskes en tynd dej. Kom fedtstof på en pande og kom dej på til en tynd pandekage. Når alle pandekager er stegt, så rulles de stramt og skæres i tynde strimler/ruller på Ca 5 mm. Læg rullerne i tallerkenerne.

Kog suppen, jeg plejer at si de urter fra, som er i suppen i forvejen, jeg synes nemlig de er lidt kedelige.

Tilgengæld kommer jeg selv gulerødder ved i små tern, som jeg lader koge med suppen. Jeg lader dem kun blive lidt bløde.

Ved servering hældes den meget varme suppe over pandekagerullerne. Det varmer dem med det samme.

Alle her i familien synes det smager så dejligt.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *