Søde saltmandler

IMG_20190708_155910_558

En lille hapser til den lange køretur.

Vi kører ofte ret langt, når vi tager på ferie. Så mangler vi tit noget vi kan spise undervejs, en lille Snack. Jeg har ud af en rest mandler, som bare skulle bruges, lavet de her søde salt mandler. Jeg er ikke helt sikker på de holder til vores lille køretur, for vi skal have mini tapas i løbet af ugen, og her passer de også perfekt til.

Til en portion skal du bruge:

  • 200 g mandler
  • 2 dl vand
  • 15 g salt
  • 4 spsk sukker

Kom det hele i en pande. Rør sukker og salt ud i vandet. Kog vandet op. Efterhånden vil vandet fordampe. Når vandet er næsten fordampet, begynd da at rør i dine mandler. Vandet skal være kogt helt væk, og mandlerne skal begynde at karamellisere en smule. Hæld mandlerne over på en bageplade med bagepapir. Kom dem i en forvarmet ovn ved 150 grader, gerne varmluft. Lad mandlerne få Ca 30 minutter i ovnen. Tag dem ud og lad dem køle helt af.

dav

Når de er kolde kommes de i en lufttæt beholder.

dav


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *