Kartoffel pakke version 2 på bål

dav

Nemme pakker på bålet.

Vi har i dag fejrer Sankt Hans hjemme i haven. Selvfølgelig skulle vi have snobrød og pølser, men jeg havde bare lyst til lidt andet. Jeg lavede derfor en foliebakke med kartofler, som kom på bålet i 20 minutters tid.

Til en foliebakke skal du bruge:

 • 600 g kartofler
 • 1 rødløg
 • 1-2 håndfulde cherry tomater
 • 1 pakke halloumi
 • 1 lille bundt asparges
 • 4 spsk olie
 • Groft salt
 • Timian
 • Rosmarin
 • Hvidløgspulver
 • 30 g smør

Jeg startede med at skrabe mine kartofler. Jeg delte dem i mindre stykker, så det lige passede med en mundfuld. Herefter skat jeg rødløg i skiver. Halloumi skar jeg i tern, tomaterne blev delt, og aspargesene blev også skåret i mindre stykker. Jeg dryppede olien over grøntsagerne imens de lå i min foliebakke. Jeg dryssede groft salt, hvidløgspulver, timian og rosmarin over grøntsagerne. Herefter fordelte jeg små stykker med smør over grøntsagerne.

dav

Jeg lavede et låg af stanniol som jeg lukkede tæt om bakken.

Bakken kom over bålet på en riste.

dav

Her fik de lov til at hygge sig i Ca 20 minutter. Jeg flyttede bakken ud til siden de sidste minutter.

dav


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/madmedwinnie.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *