Pølsegryde

IMG_20190601_180953_116

Nem aftensmad som også er børnevenlig.

Vi har gået i haven det meste af dagen, derfor skulle aftensmaden bare være nem. Jeg havde nogle cocktailpølser i fryseren. Jeg googlede lidt og fandt en opskrift, som jeg lod mig inspirere af. Retten blev tilpasset vores familie.

Til 6 personer skal du bruge:

  • 750 g ukogt pasta
  • 300 g bacon
  • 25 g smør
  • 1 kg cocktailpølser
  • 10 gulerødder
  • 3 fed hvidløg
  • 500 g tomatpasta
  • 1/2 l kaffefløde
  • 3 spsk oregano
  • 2 dl kogevand
  • Salt og peber

Start med at sætte pastaen over kog, der skal godt med salt i vandet.

Kom smør og bacon i en stor gryde. Steg bacon til det er sprødt. Skræl gulerødderne og skær dem i fine tern. Tilsæt gulerødder og pølser til baconen. Pres hvidløgene ned i gryden. Lad det stege i et par minutter. Tilsæt nu tomatpasta og kaffefløde. Rør den tørrede oregano i sovsen. Lad det simre lidt. Med en hulske tilsættes de kogte pasta skruer. Kom nu 2 dl kogevand fra pastaen ved. Rør det godt igennem. Smag til med salt og peber.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *