Pølsesol med brie

IMG_20190530_173409_763

Butterdej, pølse og brie ❤️

Ind imellem så ser jeg noget på nettet og tænker, halløj det skal da afprøves. Ja denne lille hyggeret er en af de ting jeg bare skulle afprøve.

Til sådan en ring skal du bruge:

  • 2 ruller butterdej, og det er ruller og ikke plader.
  • 64 cocktailpølser
  • 1 rund brie
  • 2 fed hvidløg
  • Lidt purløg
  • Salt og peber (et drys af hver)
  • Æg til pensling
  • Sesamfrø til drys.

I min video kan du se hvordan man gør.

Når dejen skal deles, så deles den i 32 stykker. Dvs med en top og bund giver det 64 ruller.

Solen bages i 30 minutter ved 200 grader varmluft. Ovnen skal være forvarmet inden.

dav

Husk at skære låget af inden servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *