Tilbehør der gang på gang vender tilbage på aftensbordet.
Hvor tit står man ikke og tænker, hvad skal vi have som tilbehør? Jeg tænker det i hvert fald tit. Jeg vender derfor ofte tilbage til denne opskrift.
Du skal bruge:
- 1 stort blomkål
- 5 dl fløde
- 50 g revet parmesanost
- 1 tsk muskatnød
- 1/2 tsk friskkværnet peber
- 1 tsk salt
Start med at rense blomkålen. Det skal forblive helt. Kom kålen i en høj gryde, skål som tåler at gå i ovnen. Bland fløde med ost og krydderier. Hæld blandingen hen over blomkålen. Kom stanniol over. Stil kålen i en forvarmet ovn ved 200 grader. Lad kålen stege i 60 minutter. Herefter fjernes staniolen og kålen får yderligere 30 minutter.
Med en ske tages buketterne fra hinanden. Husk noget af væden.