Helt bagt blomkål

dav

Tilbehør der gang på gang vender tilbage på aftensbordet.

Hvor tit står man ikke og tænker, hvad skal vi have som tilbehør? Jeg tænker det i hvert fald tit. Jeg vender derfor ofte tilbage til denne opskrift.

Du skal bruge:

  • 1 stort blomkål
  • 5 dl fløde
  • 50 g revet parmesanost
  • 1 tsk muskatnød
  • 1/2 tsk friskkværnet peber
  • 1 tsk salt

Start med at rense blomkålen. Det skal forblive helt. Kom kålen i en høj gryde, skål som tåler at gå i ovnen. Bland fløde med ost og krydderier. Hæld blandingen hen over blomkålen. Kom stanniol over. Stil kålen i en forvarmet ovn ved 200 grader. Lad kålen stege i 60 minutter. Herefter fjernes staniolen og kålen får yderligere 30 minutter.

dav

Med en ske tages buketterne fra hinanden. Husk noget af væden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *