Jooo det kan man vel godt kalde en anderledes frikadelle sandwich.
Jeg kan godt lide at “lege” med de traditionelle retter. Jeg har derfor leget med frikadelle sandwichen i dag.
Jeg tænker, at du har en favoritopskrift på frikadeller. Den bruger du bare til denne opskrift, du skal blot lave frikadellerne lidt mindre end du måske plejer.
Du skal bruge:
- Små fuldkornsflutes
- Færdig stegte frikadeller
- Gauda toastost
- Bacon
Skær flutet over og læg en skive ost på det ene stykke brød.
Læg 2 små frikadeller ovenpå osten. Læg låg ovenpå frikadellerne.
Nu skal du vikle 2 skiver bacon rundt om brødet. Læg de fyldte brød på en bageplade med bagepapir. Kom pladen i ovnen i 30 minutter ved 200 grader.
Nu er de klar til servering.
Til de fyldte brød serverede jeg hjemmelavet agurkesalat, ærter og en spidskålssalat.
Salaten bestod af spidskål, porre, æble og en dressing af olie, sød sennep, honning, æble eddike og salt.