Pitabrød med karry kylling

IMG_20181111_190645_566

Når der går bamse og kylling i pitabrødet.

Vi elsker pitabrød herhjemme, ofte så fylder vi dem med det samme og det samme igen og igen. I dag serverede jeg lidt alternativ fyld for familien og de elskede det.

Denne udgave med karry kylling er virkelig lækker og saftig.

Du skal bruge til kødfyldet:

  • 4 kyllingefilet
  • 3 spsk karry
  • 1 tsk peber
  • 2 tsk salt
  • Fedtstof til stegning
  • 400 g champignon  I halve
  • 3 spsk mango chutney
  • 1 stor dåse kokosmælk
  • 2 spsk æblejuice
  • 1/2 broccoli groft hakket

Skær kyllingen i tern. Kom det i en skål og tilsæt krydderierne. Vend krydderierne godt ind i kyllingen. Kom fedtstof i en stor pande eller en wok. Tilsæt kyllingen. Når kyllingen er stegt tilsæt champignon. Når det er brunet tilsættes mango chutney, æble juice og Kokosmælk. Lad det koge uden låg så væsken langsomt reduceres. Lad det småkoge i 15 minutter. Tilsæt det hakkede broccoli. Lad det koge med i 5 minutter.

Imens retten koger tilberedes grøntsagerne.

dav

Jeg skærer gulerod, porre, peberfrugt, rødløg, æble og spidskål i tynde strimler.

Lav ligeledes dressingen:

  • 2,5 dl cremefraiche
  • 2 spsk mango chutney
  • 2 spsk sød chilisauce
  • 2 spsk limesaft

dav

Vi bruger altid blandeskåle når vi får pita, så tilbehøret blander vi i vores skåle og kommer i vores pitabrød.

dav

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *