Hjertegullash

IMG_20181104_174826_662

Indmad er virkelig en overset spise.

Denne ret deler vandene, det er jeg godt klar over, men når det så er sagt, så synes jeg virkelig den fortjener et forsøg.

Jeg var så heldig at få fat i nogle rigtig fine store svinehjerter, og de var endda på tilbud, så jeg købte altså 6 store hjerter. Skåret i tern, så er der mad til to dage i sådan en portion.

Du skal bruge:

  • 6 store svinehjerter renset og skåret i store tern.
  • Fedtstof til stegning
  • 3-4 tsk salt
  • 2-3 tsk peber
  • 75 g persille
  • 1,3 l vand
  • 3 dl fløde
  • Sovsekulør
  • Brun sovsejævner

Kom fedtstof i en stor gryde, jeg steger altid i en støbejernswok. Tilsæt hjerterne i tern og salt og peber. Brun kødet af og tilsæt persillen. Lad det brune med i nogle minutter. Tilsæt vandet og lad retten simre i et par timer. Tilsæt herefter fløden, kog retten op og tilsæt kulør og jævner. Tilsæt så du synes retten får den rette farve og tykkelse. Smag retten til med salt og peber.

Server retten med kartofler og grønt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *