Farsbrød med hemmeligheder

IMG_20160816_175619

Herhjemme elsker vi farsbrød i alle afskygninger. I dag lavede jeg et med hemmeligheder i.

Jeg behøver ikke skjule grøntsagerne herhjemme. Mine børn, nogle mere end andre, spiser gerne grønt. Derfor har jeg også synlige grøntsager i dette farsbrød, som gemmer på både selleri, bønner og majs.

Til et farsbrød skal du bruge:

  • 500 g hakket svinekød
  • 1 æg
  • 1 dl havregryn
  • 1 hakket løg
  • 1/2 selleri i tern (kogt)
  • 250 g bønner i mindre stykker (kogt)
  • 1 lille dåse majs
  • 1/2 spsk timian
  • 1/2 tsk salt
  • 1/3 tsk peber
  • 1 stor dåse tomatkoncentrat

Rør alle ingredienser sammen pånær tomatkoncentrat. Kom farsen i et ovnfast fad og form et farsbrød. Smør tomatkoncentrat ud over hele farsbrødet. Kom det i ovnen ved 200 grader i Ca 45 min.

20160816_181106

 

Sense fordelingen for min tallerken, hvor jeg får blomkålsmos og tomatsovs til.

  • Hf1 og 2: bønner, selleri, blomkål, ærter, løg og tomatkoncentrat
  • Hf3: svinekød
  • Hf4: majs
  • Fedt: smør og fløde
  • Mælk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *